FORGOT YOUR DETAILS?

MOZOGJ VELÜNK

MINDEN AMIT TUDNI SZERETNÉL.

NO TAGSÁG

Sokszor nem úgy jön ki a lépés, hogy lemenj az edzőterembe? Az otthoni edzéseknek köszönhetően nem kell aggódnod azon, hogy elfoglaltságaid miatt lejár a tagságod és az összeg kárbavész.

NO IDŐPAZARLÁS

Otthoni edzéssel rengeteg időt spórolsz meg az edzőteremig való utazás kihagyásával, sokkal komfortosabb környezetben tornázhatsz, ráadásul az edző figyelme kizárólag rád irányul.

NO UTAZÁS

Gyakran előfordult már veled is, hogy a legalább fél órás út alatt eltántorodtál? Egy hosszú, fárasztó nap után nehezen veszed rá magadat, hogy elindulj? Maradj otthon, mi házhoz megyünk!

Czifra Zsófi

SZEMÉLYI EDZŐ

Már kiskorom óta a sport szerelmese vagyok. Immáron 6 éve foglalkozom testépítéssel és fitnesszel. Kezdetben a WBPF szövetségnél versenyeztem, ahol 2014-ben NBPF Európa Bajnoki II. helyezést értem el. Ezután az IFBB-nél folytattam a versenyzést, ahol a mai napig igazolt tagként próbálok minél jobb eredményeket elérni.

Jelenleg a versenyzés mellett személyi edzőként dolgozom egyszerre két teremben és számos elégedett vendégem van, akik kiegyensúlyozott hölgyekké-urakká váltak a "kezeim alatt". Számomra a legnagyobb elismerés és boldogság, amikor látom azt, hogy kemény munkával és kitartással elérik vendégeim a kitűzött céljaikat. Célom, hogy napi szinten biztosítsak számukra egy olyan étrendet és edzéstervet, mellyel tartható az esztétikus forma.

Segítek Neked abban, hogy ne kínként éld meg a testmozgást és személyre szabott edzéstervem által sikerélményed legyen abban, amit csinálsz!

Molnár Csaba

SZEMÉLYI EDZŐ

Szenvedélyem az egészséges életvitel és a rendszeres testmozgás. Pályafutásom során Amerikában versenyeztem man's physique kategóriában, több versenyt nyertem és benne voltam a top 5-ben nemzetközi szinten. A Magyar Testépítő -, Fitness Szövetség és a Corpus Sportegyesület leigazolt versenyzője vagyok.

2013-ban elvégeztem a CrossFit hivatalos képzését Chicagóban. Azóta folyamatosan fejlesztem az edzésformát az évek során tapasztalt artista és sportedzői gyakorlatok kombinációjával. Mindezek mellett egyénileg és csoportosan is foglakozok emberekkel.

Célom, hogy segítsek azoknak, akik nem tudják, hogyan kezdjék el a rendszeres testmozgást és kellőképp motiváljam őket olyan gyakorlatokkal, melyek teljes mértékben személyre szabottak és illeszkednek a fizikai állapothoz.

Professzionális edzés tervvel és étrenddel segítek Neked abban, hogy az edzés szórakoztató és egyben hatékony is legyen!

TOP